Latest Movie :

Eski Mısır'ın Ölüler Kitabını Pdf Ebook indir

Eski Mısır'ın Ölüler Kitabını pdf şeklinde indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.Kitabın yazarı Albert Champdor'dur.
Eski Mısır'ın Ölüler Kitabını Pdf Ebook indir Eski Mısır'ın Ölüler Kitabını Pdf Ebook indir Eski Mısır'ın Ölüler Kitabını Pdf Ebook indir Eski Mısır'ın Ölüler Kitabını Pdf Ebook indir 
Mısır halkının böylesine büyük ve görkemli bir uygarlık yaratmış olmasının temeli, bütün bu süre boyunca asla vazgeçmedikleri derin ruhsal felsefelerinde ve değeri ölçülemez kadim metinlerinde yatmaktadır. Asırlar boyunca dünyevi ya da göksel her türlü öğretinin temelini oluşturacak kadar sağlam ve köklü temeller üzerinden yükselmiş olan Mısır felsefesi, özellikle ölüm ve ötesiyle çok ilgilenmiş, Mısır halkı bunu ölüler için yaptıkları tapınaklarda, anıtlarda ve mezarlarda, törenlerinde ve 21. yüzyılın başlarında bile hâlâ çözülememiş olan mumyalama tekniklerinde açıkça göstermiştir. Sözünü ettiğimiz kadim metinlerin en önemlisi, Mısır'ın Ölüler Kitabı'dır. Çünkü bu metin, antik Mısır'daki yaşam tarzının temellerini olduğu gibi yansıtmaktadır. 

Her şey ezelden beri ölüler kitabına yazılmıştır.
Eşi görülmemiş bir uygarlığın varlığını tanımak, Nil kıyısındaki hayatın çok kısa ve özellikle değersiz olduğuna inanan Mısırlıların bu büyük uygarlığının ölüm ve ötesine ilişkin anlayışını öğrenmek isteyenler için vazgeçilmez olan bu eserin ilk sayfasının açılmasıyla birlikte "insanların , tanrıların ve ölülerin tarihi başlar.
alternatif-link

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. E Kitap - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger