Latest Movie :

Cathy Maxwell Skandal Evlilik Pdf Ebook indir

skandal-evlilik-cathy-maxwellSkandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir Skandal Evlilik Cathy Maxwell Pdf E-Kitap İndir
Aşk, skandallara göğüs gerebilir mi?
Leah Carrollton mükemmel erkekle tanışıp evlenmeyi hayal etmektedir. Ama skandallarla dolu bir ilişki yaşayıp terk edilince dedikodularla yüzleşmek yerine, dönmemek üzere Londra’yı terk eder. Ancak hiç ummadığı bir anda hayatına Huxhold Vikontu Devon Marshal girer ve ona kaybettiği şeyleri geri alma fırsatı verir.
Devon, hayatını kuralları çiğneyerek geçirmiştir ve Leah ile oğluna soyadını vermek bile geleneklere karşı gelmesi için başlı başına bir fırsattır. Ama Devon, diğer kadınların aksine Leah’nın kendisini büyülediğini ve evliliğin sunduğu mutluluğa özlem duymasına yol açtığını fark eder. Peki skandal yaratmış bir evlilik, onları sonsuza dek mutlu edecek bir ilişkiye dönüşebilecek midir?
“Kahkaha ve gözyaşı konusunda kimse Cathy Maxwell’le yarışamaz!”
-Jill Barnett-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 312
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

yandex-browser-180613-1024x217                          alternatif-link

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. E Kitap - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger