Latest Movie :

LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir



[caption id="" align="alignnone" width="480"]LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir[/caption]


 
LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir


LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir | Pdfindir.net


 
Yeniden mutlu olabilmelerinin tek yolu vardı: Mavi mutluluk kuşunu beklemekten asla vazgeçmemek Ya kavrulmuş topraksındır, ya da taze bir yağmur…

Elly
Kasabada ona herkes Deli Elly diyordu fakat onun bunu umursadığı pek görülmemişti. Eksantrik bir aile içinde katı kurallar altında eve hapsedilmiş ve kendi hayatına bile dışardan bir gözle bakmaya alışmıştı. Şimdiyse elinden tutmak zorunda olduğu iki küçük çocuk, dünyaya gözlerini açmaya hazırlanan bir bebekle yapayalnız kalmıştı.
Will
Yolu Whitney’e düştüğünde onu nelerin beklediğiyle ilgili en ufak bir fikri yoktu. Karanlık geçmişini akan bir nehir gibi geride bırakmak istiyordu. Daha önce ona hiç iyi davranılmamış, evi diyebileceği bir sığınağı olmamıştı. Şans kapısını asla çalmayacaktı. Onu gidip bulması gerekiyordu.
Hayat uzun, dolaşık bir yumak gibi göründüğünde aşk iki nefes arasında çıkagelir ve sihirli bir ilmek gibi tüm örgüyü değiştirebilir.
Sayfa Sayısı: 552
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Koridor Yayıncılık
LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir
iyi okumalar vede bol kitaplı günler...
*

 
LaVyrle Spencer Pencereme Aşk Kondu Pdf E-kitap indir

 
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. E Kitap - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger